Yem & Mama

Deli Nature Böcekli- Kurtlu Muhabbet ve Paraket Maması 10 KG

Deli Nature Böcekli- Kurtlu Muhabbet ve Paraket Maması

Deli Nature mamaları bilindiği üzere en çok tercih edilen kuş mamalarında birisidir. Menşeili Belçika’ ya aittir. Çok çeşitli bir ürün kataloğu olan Deli naturelin, en çok tercih edilen mamalarından birisi de, deli nature böcekli- kurtlu muhabbet ve pareket maması 10 kg‘dır.

Deli Nature Böcekli ve Kurtlu Muhabbet ve Pareket Maması

Bu mamayı, sevda papağanı, sultan papağanı gibi pareketler için kullanırlar. Bu hayvanlar için, eşsiz ve güzel bir mamadır. Yine bütün muhabbet kuşları, forpuslar, gibi kuşlar içinde son derece faydalıdır. Özellikle papağanlar da, istenilen cüsse ve harika tüyler oluşmasını sağlar.

Deli Nature Böcekli- Kurtlu Muhabbet ve Paraket  Maması

Deli Nature Böcekli- Kurtlu Muhabbet ve Pareket Mamasının İçindekiler

Mama içerisin de ağırlıklı olarak, protein bulunur. Proteinin miktarını daha çok arttırmak için de, yumurta ve türevleri kullanılır.

Deli Nature böcekli- kurtlu muhabbet ve paraket maması 10 kg, kurutulmuş olan böceklerle zenginleştirilmiştir. Yine az miktarda tohumlar ve vitaminler de, mamanı içerisin de mevcuttur.

Deli Nature Premium

Deli Nature Böcekli- Kurtlu. Muhabbet ve Pareket Maması Ne işe Yarar?

Deli Nature mamaları bilindiği gibi, son derece hijyenik ve özenli üretim yerlerin de üretilmektedir. Öncelikle ürünler kesinlikle orijinaldir. Katkı maddesi içermez. Özel bazı testlerden geçtikten sonra, yine özel paketler içerisine koyularak, kesinlikle el değme işlemi olmadan paketlenir ve satışa sunulur. Raf ömrü uzundur yani uzun süre bozulma göstermez.

Kuş bakımı, özen ve titizlik isteyen bir husustur. Bu nedenle kuş besleyen kişiler, kuşlarına en iyi mamaları yedirmek isterler.

Deli Nature’nin kurtlu ve böcekli muhabbet ve pareket maması 10 kg, kuşlarınız için gerekli olan takviyeleri sağlar.

Kuşlar çabuk strese giren hayvanlardır. Zaman zaman kuşlarınızı hareketsiz ve iştahsız görebilirsiniz. Bunu nedeni, stres olmalarıdır. Bu mama sayesin de kuşlar strese daha az girerler ve iştahları açık olur.

Deli Nature Amazonia

Eşleşme dönemin de uyumlu olurlar ve yumurtlama dönemlerini de sağlıklı bir şekilde geçirirler.

Deli Nature mama kuşlara verilirken, günlük taze olarak ve bir kuşun yiyebileceği şekilde verilmelidir.

Mutlaka mamanın yanın da taze su da bulundurulmalıdır. Mevsimin meyveleri de isteğe göre mamanın yanına eklenebilir.

Deli Nature Papağan Yemi

Deli Nature Böcekli- Kurtlu Muhabbet ve Paraket Maması 10 kg Fiyatı

İnternette satışı bulunan ve sipariş usulüyle satın alabileceğiniz deli nature böcekli- kurtlu muhabbet ve paraket maması 10 kg piyasa fiyatı şu an için 275 TL. Yine aynı mamanın 5 kg olan seçenekleri de bulunmaktadır.

Deli Nature markası çok tercih edildiği için, satışa koyulduğun da, çabuk tükenen bir mamadır. Satın alanlar övgüyle bahsetmektedir. Siz de arzu ederseniz kuşlarınıza bu mamalardan verebilir diğer mamalar ile arasında ki farkı, kısa bir süre içerisinde görebilirsiniz.

0 0 oylar
Article Rating
Abone
Bildir
guest

0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle